Doorgaan naar artikel

De Horses & Gifts giftcard, de nr. 1 giftcard als het om paarden gaat

Eén familie

Eén familie

De Horses & Gifts Giftcard, dé giftcard voor paardenliefhebbers. Laura en Jeanne hebben het genoegen gehad super leuke gesprekken te mogen voeren met onze verzilveringspunten. Wat maakt deze ondernemers zo uniek in het werk wat zij doen of leveren. Kunnen wij hier van leren? Een ondernemer in hart en nieren. Gaan voor waar je staat en waar je plezier uithaalt. Wij hebben het verhaal van onze ondernemers mogen opschrijven en kunnen niet wachten deze stap voor stap met jullie te delen. Zo weten jullie als koper van onze giftcard net iets meer, gaaf toch?!

Ondernemer

Danielle is een powervrouw, dat is het eerste wat ik dacht toen ik Danielle mocht interviewen en hoorde praten over haar ruitersportzaak The Horse Store,  een hecht team, liefde voor paarden en de klanten. Lezen jullie mee?

The Horse Store in Wateringen

Danielle van der Tang, een ondernemer in hart en nieren. Ooit was ze dierenarts assistentie, reed ze als amazone, was ze actief in de wedstrijdsport en had een ze eigen winkel in paardenartikelen. Door zich meer te gaan richten op het gezinsleven werd besloten haar winkel te verkopen, maar het is altijd blijven kriebelen. Toen de kinderen oud genoeg waren en Danielle meer tijd kreeg wilde ze het toch weer proberen. Via bekenden kwam ze aan een leuk pandje en begon hier The Horse Store. Het bezig zijn met paardensport, het contact met klanten, adviseren en verkopen. Dat is helemaal haar ding.

DAGTIJDEN
Maandag 13:00 t/m 17:30
Dinsdag09:30 t/m 17:30
Woensdag09:30 t/m 17:30
Donderdag09:30 t/m 17:30
Vrijdag09:30 t/m 17:30
Zaterdag09:30 t/m 17:00
ZondagGesloten

Sterk team

Het team van The Horse Store bestaat uit Danielle als fulltime duizendpoot. Jane is een vast en vertrouwd gezicht in de winkel en Myrna de specialist op het gebied van de webshop en online markting. Een leuk team welke al vanaf de start samen werkt.

Dat maakt ons een hecht en sterk team en geeft een vertrouwd gezicht naar de klanten. Iets waar we onwijs trots op zijn!

Onze ruitersportzaak

Met elkaar zorgen zij voor de inkoop, verkoop, het opleiden van stagiaires en de adviserende rol naar klanten toe. Advies voor die ene onwetende ouder welke binnen komt met zijn zoon of dochter maar ook voor de ambitieuze wedstrijd ruiter of de recreatieve ruiter. In de winkel vind je merken als DeNiro Boots, Kingsland, NAF, Roeckl, Eskadron, Kep Italia, Harry’s Horse en Horka en nog veel meer! Ook voor voeding en voedingssupplementen ben je op de juiste plek, deze kunnen we bestellen en dit kan worden opgehaald in de winkel.

 

We sponsoren heel veel, ‘’je moet behoorlijk actief zijn als je niet zo’n grote winkel bent’’. Deze citeer ik even omdat The Horse Store aan alle kanten mee denkt. Zo sponsoren ze FNRSproefjes, puzzeltochten, grote maneges, wedstrijden en een aantal wedstrijdruiters. Dit zorgt voor interactie maar geeft onze winkel ook iets leuks om naar uit te kijken. Met elkaar bereid je je voor op een sponsor actie. Je overlegt en kijkt naar het doel van de sponsoring. Zo staan de neuzen altijd de zelfde kant op wat ook een sterk beeld uitstraalt.

Onze webshop is persoonlijk en informerend. Kijkend naar de afstand zorgen we voor een persoonlijke touch door een klein cadeautje toe te voegen aan de bestelling. Zo brengen wij een stukje beleving van de winkel naar de klant toe. Voor onze klanten is het fijn dat je thuis vooraf al kan kijken wat er allemaal in de winkel te vinden is. Voor al onze bestellingen of winkel aankopen maken wij gebruik van gerecyclede dozen en tasjes.

Duurzaam

We gaan nog even terug naar het actieve plaatje in deze kleine maar grote winkel. Zo is er in de winkel een tweedehandshoek waar mensen hun gedragen maar nog nette kleding en paardenspullen kunnen verkopen voor een mooie prijs, het geld wat je hier aan verdient mag je dan weer besteden in de winkel.

Wat is jullie paradepaardje?

Ons paradepaardje is toch wel het starterspakket, als we even terug komen naar die ene onwetende ouder is dit de perfecte uitkomst als je voor het eerst een ruitersportzaak binnen loopt en geen idee hebt wat je nodig hebt. Deze set bevat alles wat je nodig hebt voor je eerste paardrijles. Een rijbroek, laarzen, handschoenen, zweepje en een goedgekeurde veiligheidshelm.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar The Horse Store?

https://thehorsestore.nl/

Breng een bezoekje aan deze onwijs leuke winkel in Wateringen!