Doorgaan naar artikel

De Horses & Gifts giftcard, de nr. 1 giftcard als het om paarden gaat

Met een strik eromheen!

Met een strik eromheen!

De Horses & Gifts Giftcard, dé giftcard voor paardenliefhebbers. Laura en Jeanne hebben het genoegen gehad super leuke gesprekken te mogen voeren met onze verzilveringspunten. Wat maakt deze ondernemers zo uniek in het werk wat zij doen of leveren. Kunnen wij hier van leren? Een ondernemer in hart en nieren. Gaan voor waar je staat en waar je plezier uithaalt. Wij hebben het verhaal van onze ondernemers mogen opschrijven en kunnen niet wachten deze stap voor stap met jullie te delen. Zo weten jullie als koper van onze giftcard net iets meer, gaaf toch?!

Het is een prachtige dag in juni en we voeren ons gesprek vandaag met de zusjes Iris en Lise-Lott zij runnen de prachtige webshop www.livinhorseshop.nl.
Lise-Lott mag 12 kaarsjes uit blazen als ze begint met het verkopen van halsters op marktplaats. Touwhalsters in alle kleuren en maten, jouw bestelling plaatsen, geld door de brievenbus in een envelop en als de bestelling klaar is werd deze opgestuurd naar de koper. Het ondernemen zat er al vroeg in en dit smaakte naar meer, het opkopen van tweedehands artikelen en grote partijen werd toegevoegd aan het assortiment. Met de komst van Instagram groeide de shop uit zijn jasje en heeft Lise-Lott, ondertussen 14  jaar, de hulp in geschakeld van haar zus Iris. Iris was toen 17 jaar oud en mocht zich met toestemming van haar ouders inschrijven bij de kamer van koophandel. Livin Horse Shop is gestart!

Met een klein budget was Horka onze eerste groothandel welke ons het vertrouwen gaf door te gaan met onze shop. Ondertussen zijn daar al veel meer hele mooie merken aan toegevoegd en staat onze webshop als een huis. Een goed werkende webshop waar creativiteit een grote rol speelt, Lise-Lott heeft heel wat uren in de webshop zitten, alles valt en staat met de website. We pakken onze  orders met veel liefde en aandacht in, een persoonlijke tekst of een verrassing bij de bestelling. Dit geeft een beleving, de persoonlijke touch en een stukje aandacht van ons naar de klant toe.

Unfortunately, media is only available if you accept our necessary (mandatory) cookies
Accepteren

 

 


Social media gaf ons de naamsbekendheid, zo is er op Tik Tok een filmpje 300.000 keer bekeken, 300.000 keer ons logo in beeld!! Klanten posten veel terug ‘unboxing’ of hoe blij ze met een ontvangen product zijn. ‘’Dit vinden we dan ook echt geweldig’’.

In het gesprek vallen mij de volgende woorden op: Persoonlijk, aandacht en beleving. Een prachtige samenvatting van woorden welke goed passen bij dit bedrijf. De persoonlijke afhandeling van een bestelling of personalisatie van een product als T-shirts of dekjes waarbij service voorop staat. Aandacht zodat deze service ten goede komt, zo zijn ze altijd via de app bereikbaar en proberen ze direct te reageren. Beleving omdat elke bestelling een feestje moet zijn om te ontvangen en hier ervaren wij onwijs veel lol aan!

Waar zijn jullie het meest trots op?
We zijn verkozen tot de beste ruitersport webshop in 2019!

De toekomst staat open. Iris (nu 22 jaar oud) verteld vanaf haar kamer in Arnhem dat ze de studie bedrijfskunde MER heeft gestudeerd, dit is natuurlijk goed toe te passen bij de webshop en alle zakelijke en communicatieve vaardigheden. Nu volgt ze de master circulaire economie, hoe blijft de aarde leefbaar en waar valt nog veel uit te halen? Duurzaamheid in de industrie? C o2 uitstoot verminderen? Misschien kunnen we meer uit het binnenland halen dan uit het buitenland.  Lise-Lott (nu 19 jaar oud) Studeert aan de Universiteit in Utrecht, diergeneeskunde. Een keuze welke voor Lise-Lott niet moeilijk te maken was met haar liefde voor dieren. YING & YANG, beide zo verschillend maar vullen elkaar goed aan. En dat zie je terug in www.livinhorseshop.nl.

Jullie paradepaardje is De Mysterybox, een geweldig concept waarin jullie de klant verassen met een goed gevulde box met fantastische artikelen persoonlijk ingepakt met een dikke strik erom. Wat is er zo leuk aan deze box?

”Deze box wordt persoonlijk voor elke klant gemaakt. Denk hierbij aan lievelingskleuren, maten, leeftijd van de ruiter en persoonlijke voorkeuren. Het leuke aan de box is dat alles vrolijk wordt ingepakt (ook leuk om cadeau te geven), en dat er spullen inzitten die je altijd goed kunt gebruiken. Echt een feestje om uit te pakken. Als je een Horses & Gifts giftcard gekregen of gewonnen hebt, en je wilt je graag laten verrassen, is een Mystery Box zeker een aanrader! ”

Het team van Horses & Gifts is onwijs trots en blij met een verzilveringspunt als deze. Heb jij de giftcard ontvangen of gekocht?

Besteedt jouw giftcard bij -> www.livinhorseshop.nl