Doorgaan naar artikel

De Horses & Gifts giftcard, de nr. 1 giftcard als het om paarden gaat

These boots are made for RIDING

These boots are made for RIDING

De Horses & Gifts Giftcard, dé giftcard voor paardenliefhebbers. Laura en Jeanne hebben het genoegen gehad super leuke gesprekken te mogen voeren met onze verzilveringspunten. Wat maakt deze ondernemers zo uniek in het werk wat zij doen of leveren. Kunnen wij hier van leren? Een ondernemer in hart en nieren. Gaan voor waar je staat en waar je plezier uithaalt. Wij hebben het verhaal van onze ondernemers mogen opschrijven en kunnen niet wachten deze stap voor stap met jullie te delen. Zo weten jullie als koper van onze giftcard net iets meer, gaaf toch?!

Janine + Deniro = Janiro

Daar waar ik uitkijk over een prachtige fruitbomen gaart vol met perenbomen voert Janine het gesprek vanuit de bijkeuken, dit klinkt nu heel bijzonder maar deze bijkeuken is in 2016 omgetoverd tot een heus rijlaarzen walhalla waar menig ruiter of amazone heel blij van wordt. De keuze is reuze, de maattabel heel erg groot met zo’n ruim 650 standaard maten. Je rijdt er zo mee weg en de kwaliteit van de laarzen is geweldig. De laarzen worden handgemaakt in Italië. Het leer is soepel en samen te stellen in jouw eigen ontwerp droomlaars ook wel customizen genoemd. Welk leersoort wil je op de schacht? Welke teenkap vind je mooi? Kiezen uit verschillende tops en zelfs nog decoreren met bijvoorbeeld Swarovski.

‘Ik heb zelf best wel korte onderbenen maar kwam na lang zoeken uit bij De Niro laarzen en was direct verkocht’

Paardrijlessen op de manege

De vader en zus van Janine reden al paard en toen er 7 kaarsjes uit geblazen werden mocht Janine beginnen met paardrijlessen op de manege, het eerste puzzelstukje. Thuis hebben ze altijd al pony’s gehad, eerst een welsh pony en later een hele brave D pony.
‘’Mijn vader heeft nog wel gedacht dat we er een keer mee zouden stoppen maar het paardenvirus is nooit meer weggegaan’’

De ambitie om verder te gaan in de paarden werd minder en Janine is gaan studeren. MBO Ondernemer Detailhandel werd afgerond en hierna startte zij met de HBO Commerciële Economie studie. Hier leer je de kneepjes van het (online) marketing vak en kan je bijvoorbeeld aan de slag als Accountmanager, marketeer, communicatie adviseur of salesmanager. Of je start je eigen onderneming. Al met al een zeer brede opleiding waar je vele kanten mee op kan. Het tweede puzzelstukje..

Duizendpoot Janine

Janine werkt vier dagen op een Agrarisch makelaars kantoor met de functie Directie secretaresse. Hier ondersteun je de directeur en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt met bijvoorbeeld de planning of vergaderingen. Ik zie nog een puzzelstukje naar voren komen.

Paarden, Communiceren en ontzorgen

Tijdens het werken bij Kiela Ruitersport is de liefde voor dit merk ontstaan. Door haar korte onderbenen en de grote maattabel van De Niro zijn de eerste Customize rijlaarzen een feit. Deze winkel is gestopt, onwijs jammer maar bracht het merk De Niro en Janine wel samen. Janine vond dat er wel een De Niro dealer in de buurt moest blijven. Ze heeft contact opgenomen met de leverancier en zijn party’s gaan organiseren om te kijken of er genoeg animo zou zijn om te starten als verkooppunt in Drenthe. Na 6 party’s zijn ze er van overtuigt. Het dealerschap wordt overgenomen en Janiro is ontstaan. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek!

‘’Als je laars maar goed zit, dit straalt uit naar trots en vertrouwen. You can do it’’

Janine staat voor service, klantgerichtheid en is pas tevreden als de klant tevreden is. Het aanmeten van de laars tot het samenstellen van het uiterlijk van de laars. We nemen de tijd, onder het genot van een kopje thee of koffie. Luisterend naar wat de klant graag zou zien, adviseert ze wat het beste zou staan. Ook helpt Social media hier een handje mee, kijkend naar voorbeelden van eerder samengestelde laarzen. Door de ruime keuze en verschillende interesses van de klant is er altijd een unieke uitstraling.

 

 

 

Janine, heb jij nog tips voor diegene die opzoek is naar rijlaarzen?
Heb jij korte of lange onderbenen? Smalle of brede kuiten? Een kleine of grote voetmaat? Een combinatie van bovenstaande opties is mogelijk door de uitgebreide standaard maattabel!

Ben jij net zo enthousiast geworden als ik en zou je graag een afspraak willen maken om te kijken wat er mogelijk is?

Janiro Ruitersport Emmen is geopend op afspraak!