Doorgaan naar artikel

De Horses & Gifts giftcard, de nr. 1 giftcard als het om paarden gaat

Veelgestelde vragen

 

Wat is een Horses & Gifts Giftcard?

Horses & Gifts betreed de giftcardbranche in Nederland en richt zich specifiek op de paardensport. Een nichemarkt waar nog geen algemene giftcard met landelijke dekking wordt uitgegeven.

De Horses & Gifts giftcard is verkrijgbaar en te besteden in aangelsoten winkels waar artikelen worden verkocht voor paarden of paardensport. Naast consumenten richten wij ons op organisaties werkzaam in de paardensport en organisaties die wedstrijden en concoursen organiseren. Zij kunnen de giftcard inzetten als giveaway en prijs.

 

Hoe lang is de giftcard geldig?

De Horses & Gifts giftcard is twee jaar na aankoop data geldig.

 

Hoe kan ik het saldo van mijn Horses & Gifts giftcard bekijken?

Je kunt het saldo opvragen via onze saldochecker. Hiervoor heb je het 19-cijferige kaartnummer plus de 6-cijferige security code nodig. Deze laatste vindt je onder de kraslaag op de achterzijde van je kaart.

 

Wat is een security code (SC)?

Een security code is een extra code die achterop je kaart staat en zichtbaar wordt nadat de kraslaag is verwijderd. De code is bedoeld ter extra beveiliging van de waarde op je kaart. Bij het inwisselen van je kaart bij een aangesloten webshop wordt gevraagd om deze 6 cijferige code in te vullen.

 

Waar kan ik de Horses & Gifts giftcard kopen?

De giftcard is te koop via www.horsesandgifts.com, www.cadeaubon.nl, www.yourgift.nl,

 

Waar kan ik mijn giftcard besteden?

Klik op het kopje ‘Giftcard besteden’ en zoek jouw favoriete fysieke ruitersportzaak of webshop.

 

Kan ik het tegoed op mijn giftcard in meerdere keren besteden?

Ja, je kunt het tegoed in meerdere keren besteden.

 

Hoe kan ik met de Horses & Gifts giftcard betalen?

Winkel: Overhandig je Horses & Gifts Giftcard bij de kassa, het bedrag op je giftcard wordt afgetrokken van je totale bonbedrag. Indien nodig kun je het restant op een andere manier afrekenen.
Webshop: Kies bij afrekenen van je winkelmandje bij betaalopties giftcard.
Vul je kaartnummer en security code in en het bedrag op je kaart wordt afgetrokken van je totale bonbedrag. In Nederland is er een regel (Wft) voor de online besteding van Open Loop cadeau kaarten. Dit betekent dat de bestedingswaarde per online order momenteel staat op € 50,-,. Het restant kun je nu op een andere manier betalen bijvoorbeeld met iDeal.

 

 

Mijn Giftcard is nog niet binnen, wat nu?

Als de bestelling voor 14:00 is geplaatst op werkdagen van ma t/m vr is de giftcard diezelfde dag nog verzonden. De postbezorger post het pakket zo snel mogelijk, deze past door de brievenbus.

 

Hoe kan ik mij aanmelden als partner bij Horses & Gifts?

Super gaaf dat je interesse hebt om partner te worden bij Horses & Gifts. Stuur een email naar info@horsesandgifts.com en wij nemen contact met je op.